Grup St.Patrick’s
St.Patrick’s Parc Vallès
La fusió de l’oci i la cultura
Les millors nits de Terrassa les trobes a Sant Patrick’s, un espai on regnen les cerveses més premium, sí, aquelles que quan fas el primer glop tenen gust de cap de setmana, amics i bon rotllo. Per no parlar dels còctels més extravagants elaborats artesanalment pel nostre equip. Tot acompanyat del què ens apassiona compartir: música en viu, monòlegs i l’essència del futbol en un ambient irish. Què seria d’una birra o d’un gin-tònic sense l’oci i la cultura?
A Sant Patrick’s ho tenim clar, nosaltres muntem el show i tu la festa!
Troba’ns a:
Centre d’Oci Parc Vallès. Av.Textil, s/n. Terrassa, Barcelona.
Horari:
Dilluns a dijous: 12:00h – 02:00h
Divendres i dissabte: 12:00h – 04:00h. / Diumenge: 11:00 – 02:00h.
Tots els dijous
Nits de Monòlegs a St.Patrick’s Parc Vallès
Vine a St.Patrick’s Parc Vallès els dijous a les 22:30h i gaudeix d’una
nit especial i divertida. Cada setmana, una actuació diferent!
Carta Grup St.Patrick’s
Les nostres creacions…
Troba el teu còctel o cervesa preferida i gaudeix de l’ambient del St.Patrick’s, entre música, bon rotllo i moltes crispetes.
Una aventura pels cervesers…
El gust, la textura, la malta, el torrat o el cos… són tantes coses que amb una descripció ens quedaríem curts, com a bon irish pub entenem cada cervesa com una joia que volem compartir amb tu. Descobreix la selecció més TOP de cerveses embotellades o de barril, nacionals o d’importació que tenim preparades per degustar-les en el millor ambient!
El paradís dels cocktails…
És igual si ets de gin-tonic, de bloodymary, de mojito o de pinya colada… amb alcohol o sense, al team Sant Patrick’s anem sobrats d’energia per sacsejar els vostres còctels de les millors nits! Descobreix l’ampli assortit de còctels elaborats artesanalment amb elements característics dels nostres locals.
Les tapes que no faltin…
Què seria d’una canya sense la seva tapa? A Sant Patrick’s entenem que hi ha coses que van millor acompanyades, per això als nostres locals pots gaudir d’un assortit de tapes calentes i fredes o pizzes i paninis ideals per compartir els millors moments. Vine a provar les tapes made in St Patrick’s, ens encantarà servir-te i atendre’t.
Classes d’Anglès
Vols apendre Anglès?
Tots els dilluns us reunim perquè practiqueu anglès en un ambient acollidor i divertit. Classes de conversa gratuïtes dissenyades i centrades per treure el millor de tu. Coneix gent mentres millores el teu anglès!
Grup St.Patrick’s
Contacta amb nosaltres
Si necesites més informació omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!

93 731 91 87

info@stpatricks.es

www.stpatricks.es

    @stpatricksparcvalles
    La fusió de l’oci i la cultura.